Marinerte oksekjøttbrochetter

Marinerte oksekjøttbrochetter
35 min 4 gjester lett

om denne oppskriften

En enkel oppskrift med overraskende. En god start på sommeren! La deg rive med av de koreanske smakene, du aldri kommer ti å glemme.

ingredienser

Hos Oliviers&Co

1 flaske koreansk BBQ-saus
Urtesalt til kjøtt
Halvtørkede cherrytomater


På marketet

4 stykker ribbe av storfekjøtt

Tilberedning

Smør de oppskårne kjøttstykkene med koreansk BBQ-saus og dryss over urtesaltet på et stort fat. Dekk til og sett i kjøleskapet i 1 time.

La kjøttet renne av og sett tre kjøttbitenevekselvis med de halvtørkede cherrytomatene på grillspydene. Sett kjøttet i kjøleskapet i 15 minutter.

Sett grillen på høy varme. Grill spydene i 4 minutter på hver side eller til den ønskede stekegraden er oppnådd.